fredag 26 september 2008

Fredagsfärger - BRUN

Fredag igen. Jag har legat sjuk hela veckan och har inte orkat vara med på alla teman jag vanligtvis brukar. Idag var det dock ganska enkelt. BRUNT var det... Ja men, då måste jag ju visa lille Felix...

... som faktiskt inte är så liten längre. Han är en pigg lejonkanin i sina bästa år, 7 mån igår. Nyfiken och matglad är han, minsann. Guldbrun är pälsen. Len och mysig, om man får chansen att klappa någon gång. Han stannar inte precis och låter en...


Nu ska jag fortsätta snyta mig och hålla tummarna för att näsan inte ramlar av. Lite huvudvärk ska tvingas bort och hostan ska dövas med medikament. Dottern fick lift med Kärleken till skolan. Han skulle till jobbet. Jag är ensam. Skönt! Trots hushållsarbete, finns tid för vila.

BRUN är en vacker höstfärg, som påminner mig om mitt flickrum på 70-talet, då i kombination med orange. Fler härliga inslag av denna färg finns här.

Tills vi ses igen... KRAMEN!

tisdag 23 september 2008

Tisdagstema - BARNSLIGT

Så passande... hösten har kommit och diverse pysselleksaker har plockats fram. Dottern har, med vårt samtycke, lagt beslag på stora matrumsbordet för sina olika projekt. Det är allt ifrån Littlest Pet Shop och Belville-LEGO till pussel och ritande. Hon har inte riktigt skrivbord och alla smådelar är vi inte riktigt glada över att ha på golvet. Vi vill ju gärna att vår härliga 10-åring ska fortsätta "leka" ett tag till. De blir ju "stora" så fort ändå.




Denna bilden har jag använt i ett annat tema, men jag tyckte den funkade så bra idag med. Dottern och Kärleken bygger ihop ett stoooort Belville-LEGO-hus. Pilligt och roligt!



Fler barnsligheter finns på tisdagstema.se.



Tills vi ses igen... KRAMEN!



måndag 15 september 2008

LinsBuS v38 - LUNCH




Välkommen till bords!


Idag serveras en blandad sallad med French dressing och en härlig bit stekt laxfilé kryddad med citronpeppar. Till detta avnjuts ett stort glas iskallt vatten från en källa i närheten.
Suger på mer...? Kolla in LinsBuS.
Tills vi ses igen... KRAMEN!

måndag 8 september 2008

LinsBuS v37 - SKRÄP



Men hallå, det här var ju inte svårt alls. Jo lite kanske, svårt att välja vilket objekt jag skulle visa upp... Det blev högen i källaren, där allt skrymmande samlas, innan Kärleken har en ledig dag och tar flakmoppen till återvinningsstationen eller bil med släp till kommunens miljöstation.
Titta in hos LinsBuS om du vill se fler bidrag eller kanske rent av vara med själv...
Tills vi ses igen... KRAMEN!

söndag 7 september 2008

Fototriss - TREKANTIGT



Söndagsmorgon... Kunde inte sova. La mig tidigt igår. Det första jag tänkte på när jag klivit ur sängen var Fototriss & frukost.
Temat idag är trekantigt och det passade ju bra att jag hade denna oöppnade förpackning i kylen...





Nu väntar jag bara på att Kärleken ska komma hem från jobbet. Han skulle stanna och köpa nybakade frallor. Jag vet inte vilket som lockar mest... Kärlen - frallor? Kärleken - frallor? Hm... Åh, det är Kärleken naturligtvis.


Efter frukosten ska Dottern göra klar sin matteläxa och sen...

...ska vi ha kalas för henne. Det tredje i ordningen. Kärlekens syster med familj kunde inte komma när vi kalasade tidigare, så det blir extra uppvaktning idag.



Tills vi ses igen... KRAMEN!

fredag 5 september 2008

Fredagsfärger - GRÅ



Så är det fredag igen och en ny färg ska tolkas. GRÅ. Jag väljer att göra det så här... med en bild från Köpenhamns Zoo, tagen förra sommaren, 2007, då vi bevistade staden under en mycket regnig dag. Vi roade oss så bra vi kunde och träffade dessa ståtliga varelser, som väntade på sin nya elefantgård, vilken höll på att byggas under sommaren. Numera är den i fullt bruk och jag ser fram emot att få komma dit så småningom...



Tills vi ses igen... KRAMEN!

onsdag 3 september 2008

Fototriss v36 - tre detaljer





Denna omgång av FOTOTRISS firar 10-veckors-jubileum. Helena låter oss deltagare välja ett av de tio tidigare temana. Jag väljer tre detaljer.


Objektet, som så snällt fått stå modell, finns i Båtbloggen.



Tills vi ses igen... KRAMEN!









tisdag 2 september 2008

Tisdagstema - ONYTTIGT



Mycket ONYTTIGT, men oh så gott! Nacho Cheese Doritos som jag lärde mig att älska för många år sen, då jag bodde "over there". Numera går de att köpa i välsorterade matbutiker här hemma. Mums!



Tills vi ses igen... KRAMEN!