tisdag 23 september 2008

Tisdagstema - BARNSLIGT

Så passande... hösten har kommit och diverse pysselleksaker har plockats fram. Dottern har, med vårt samtycke, lagt beslag på stora matrumsbordet för sina olika projekt. Det är allt ifrån Littlest Pet Shop och Belville-LEGO till pussel och ritande. Hon har inte riktigt skrivbord och alla smådelar är vi inte riktigt glada över att ha på golvet. Vi vill ju gärna att vår härliga 10-åring ska fortsätta "leka" ett tag till. De blir ju "stora" så fort ändå.
Denna bilden har jag använt i ett annat tema, men jag tyckte den funkade så bra idag med. Dottern och Kärleken bygger ihop ett stoooort Belville-LEGO-hus. Pilligt och roligt!Fler barnsligheter finns på tisdagstema.se.Tills vi ses igen... KRAMEN!6 kommentarer:

Kerstin sa...

Roligt med leksaker och samarbete. :)

Anette sa...

Lego är ju barnsligt kul! Min ungar älskar det, så det har varit många jular och födelsedagar med legobygge! /Anette

♥ LottaM ♥ sa...

Visst bilden är ju toppen på alla vis - barnslig.
Kul när de gillar att få litehjälp.
Ha en bra dag!

Marie (Kimberley) sa...

Lego är kul, så länge det inte ligger över hela golvet !
Pyssla med barn är roligt, men det slutar oftas med att man sitter där själv och barnen vandra vidare till nya spännade lekar efter ett tag..
Ha en bra dag !

carina sa...

Lego har man byggt mycket med, både med barn o barnbarn

Anna sa...

Här kommer jag inflygande...mitt i lekstugan...vad härligt..den där kärleken han är bra på allt tycks det... var rädd om honom du...kram kram Anna